WHY SO SERIOUS ?

Dobrodosli.. Napravio sam ovaj blog kako bih mogao diskutovati s "pametnim" ljudima o nama mladima. Zanima me sta drugi misle o zivotu, ljubavi, sexu itd. Uzivajte :D

08.07.2017.

OŽILJAK

I tako, bliži se noć i misli naviru. Nekontrolisane misli. Desetine njih. Samo tutnjaju glavom. Uglavnom sjećanja. I po koja o tome šta bi bilo da smo nešto drugačije uradili. Počinje slučajno a završava se predubokim uzdasima u danima, nedjeljama, godinama koje slijede. Znate, čovjek u životu često ima po dva, tri veća prekida. Kad malo zastanete i razmislite, shvatite da su neki bili samo naizgled veliki u trenutku, i da ste duboko u sebi znali da to nije to, prođu vas relativno brzo. A onda uslijedi taj jedan. Zakleo bih se, koban. Posle njega znate da više nikad ništa neće biti isto. Nikad. I možda ćete biti sretni sa nekim drugim. Negdje. Nekad. Možda i prije nego što očekujete. Ma, možda ćete biti jebeno najsretniji, imati sve o čemu ste maštali, biti obasipani pažnjom, živjeti u skladu, stalno se smijati, radovati, nemati gotovo nikakve svađe. Ali znati ćete jedno - u pola noći da vam ponude sav taj sklad sa tim nekim drugim ili brdo svađa i nemira koji se završavaju u zagrljaju one jedne osobe, u treptaju oka biste izabrali te svađe, te nemire, taj zagrljaj, tu jednu osobu sa kojom ste željeli i smjeli sve. I do posljednjeg izdisaja ćete se nadati da će vam neko baš to da ponudi. O kako bismo samo zgrabili tu priliku. Tačno je. Sve ima svoje granice. Granice su tu da se pomjeraju, samo problem je kad ih pređemo prije nego se pomjere. Tada bivamo poraženi. Trajno obilježeni. Doživotno lutajući drugim putevima a tražeći onu stazu i one prste da se ušuškaju među našim, dok hodamo jedno uz drugo, bezbrižni i najsretniji. Ali kažu da nema nazad. Ostaju nam sjećanja. I lutanje. Uspomene. I ožiljak. Žal. I uzdasi u noći kad ostajemo sami sa mislima. Međutim, eto, još ovo ću vam reći, sa knedlom u grlu i mokrim očima - da sam znao kako će ispasti i kako se završiti, ipak bih sve ponovio još bezbroj puta... Bar još bezbroj.

WHY SO SERIOUS ?
<< 07/2017 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

WHAT YOU NEED TO KNOW
I am who I am, 50 shades of fucked up. Take it or leave it. Read, think, fuck, love, enjoy life while it lasts but don't abuse people you're nothing to be able to do so..Love. Love is the key to everything. Finding it is a quest we are all in. So let the search begin.

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
8245

Powered by Blogger.ba